چهار نکته درباره بازاریابی اینترنتی

در این چند ساله وب سایت های زیادی رو دیدم ، با صاحبان آنها صحبت کرده ام و همه آنها به اتفاق یک موضوع را مطرح می کردند چگونه فروش ایجاد کنیم و چگونه فروش خود را افزایش دهیم

 

 

 

از این دوستان همیشه 4 سوال اساسی را میپرسم :

1. آیا برنامه بازاریابی اینترنتی خاصی برای وب سایت خود دارید ؟

2. آیا روشی برای ایجاد اعتماد بازدیدکنندگان دارید ؟

3. روش های ارتباط با شما چگونه است ؟

4. چه تعدا عضو دارید ؟

 

 

متاسفانه همه این پاسخ ها با جواب مناسبی روبرو نخواهد شد، اکثرا برنامه بازاریابی اینترنتی منظم و استانداردی ندارند، اصول ایجاد اعتماد بازدیدکنندگان را درون وب سایت ها اعمال نمی کنند، حتی سوالات کاربران را با تاخیر بسیار فراوان پاسخ می دهند.

 

این یعنی فاجعه، یعنی شکست کسب و کار اینترنتی شما قبل از شروع، اما باید بگم هنوز نباید نظر قطعی داد، به راحتی و با ایجاد تغییرات مناسب، می توان این وب سایت را کاملا دگرگون کرد تا شروع به کسب درآمد کند.

 

بازاریابی اینترنتی

ظاهر وب سایت بسیار اهمیت دارد، همان گونه که یک محل کسب نامناسب و ظاهر ژولیده فروشنده می تواند شما را از خرید منصرف نماید، ظاهر یک وب سایت هم چنین نقشی را برای شما بازی خواهد کرد، پس در قدم اول کمی در قالب وب سایت خود تجدید نظر کنید.

 

این نکات نقش بسیار مهمی در بازاریابی اینترنتی شما خواهند داشت.

 

ظاهر وب سایت در بازاریابی اینترنتی

ظاهر وب سایت یا همان بهبود تجربه کاربری که به انگلیسی به آن  به صورت اختصاری UX هم گفته می شود، به صورت مثال سایت های استاندارد از دو تا سه رنگ بیشتر در قالب سایت خود استفاده نمی کنند و سعی می کنند از رنگ های همنشین بهره ببرند، منظور رنگ هایی هست که هماهنگی و هارمونی کافی با یکدیگر ایجاد می کنند.

 

سعی کنید از فونت های غیر استاندارد و عجیب و غریب درون وب سایتتان استفاده نکنید، کاربران چشمشان به فونت های استاندارد و ساده عادت کرده است، گاهی همین نوع فونت باعث عذاب بازدیدکنندگان خواهد شد.

 

هرگز سعی نکنید در لوگو سایت خود از نماد دیگران استفاده کنید، سعی کنید لوگو ، نام سایت و حتی شعار شما مخصوص خودتان باشد، استفاده از نام و لوگو دیگران، یعنی من یک متقلب هستم و شخصی که لوگو آن را من استفاده کرده ام بسیار معتبر می باشد، همین جا شما دارید خودتان را نابود می کنید.

 

پاسخگو بودن در کسب و کار اینترنتی

به سوالات بازدیدکنندگان و کاربران هر چه سریعتر جواب دهید، اگر شخصی از شما سوال پرسید باید به هر شکل ممکن و طی 24 ساعت کاری یا حتی زودتر پاسخ دهید، این عامل باعث ایجاد اعتماد و همچنین نشانه تخصص شماست، کسانی که پاسخ این گونه سوالات را نمی دهند نمی توانند اعتماد دیگران را جلب نمایند.

 

اصول کسب و کار اینترنتی را درون وب سایت خود رعایت کنید، شما باید بدانید وظایف اصلی یک مدیر وب سایت چیست و هر کدام از آنها را باید به چه شکل انجام دهد، یک وب سایت تجاری باید چه قسمت هایی را داشته باشد و از چه استانداردی پیروی نماید، البته این موضوعات رو به صورت کامل در یک محصول با نام آموزش فوت و فن کسب و کار اینترنتی کاملا توضیح داده ام.

 

اگر می خواهید دیگران شما را به عنوان متخصص در کارتان بشناسند، حتما درون وب سایت خود مقالات و محتوا ایجاد کنید، بنویسید، فایلهای صوتی و ویدئویی منتشر کنید، از کپی کردن محتویات دیگران دوری کنید. یک برنامه بازاریابی منظم و قوی برای خود داشته باشید.

 

راستی کاربران به چه روش هایی می توانند با شما ارتباط برقرار کنند، اصلا سعی نکنید از دسته وب سایت هایی باشید که فقط از طریق فرم تماس با ما به کاربران پاسخ می دهند، این یک حس بد را ایجاد می کند، هر چه راه های ارتباط با شما بیشتر باشد، حس بهتری در بازدیدکنندگان ایجاد خواهد شد.

 

در پاسخ به سوال آخر هم باید بگم، اگر شما کاربر ثابت یا همان بازدیدکننده وفادار نداشته باشید، وب سایت شما هیچ گاه موفق نخواهد شد، پس سعی کنید با سیاست های مناسب دیگران را تشویق کنید که از وب سایت شما بازدید کنند، هر چه تعداد بازدیدکنندگان بالاتر باشد و شما برنامه بازاریابی اینترنتی مناسب تری داشته باشید، فروش شما نیز افزایش خواهد یافت.

 

کلام آخر

همانطور که در طول روز به ظاهر خودتان می رسید، وقتی که می خواهید به یک مهمانی بروید حتی به خودتان عطر می زنید و احتمالا به آرایشگاه می روید، باید با وب سایت نیز همان رفتار را داشته باشید، به آن رسیدگی کنید تا بتوانید به دیگران وب سایت خود را معرفی کنید و این معرفی تاثیر گذار باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *