طراحی وب سایت

اغلب کسانی که می خواهند طراحی وب سایت یاد بگیرند همیشه یک سوال را می پرسند، و آن هم این هست باید از کجا شروع کنیم و ما که برنامه نویسی بلد نیستیم می توانیم یک وب سایت خوب طراحی کنیم ؟ همیشه جواب من به این دسته از افراد این هست که می توان بدون یک خط کدنویسی هم یک وب سایت خوب و حرفه ای طراحی کرد.

 

[yellowbox]هدیه شما : دانلود رایگان آموزش کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت[/yellowbox]

 

اولین قدم طراحی وب سایت

در قدم اول باید با نحوه تهیه یک دامنه ( آدرس وب سایت ) و تهیه یک هاست مناسب ( هاست درست مانند یک هارد می باشد که اطلاعات خودتان را در آن کپی می کنید و هاست دقیقا یک فضای اینترنتی برای ذخیره اطلاعت وب سایت شما می باشد ) می باشد و در نهایت ارتباط میان این دو تا سایت شما در فضای اینترنت دیده شود، این کار بسیار ساده می باشد.

 

دومین قدم طراحی وب سایت

برای شروع طراحی وب سایت بدون یک خط کدنویسی ابتدا شما باید با سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس آشنا بشوید، سیستم های مدیریت محتوا یک سری نرم افزارهای تحت وب هستند که با نصب آنها در فضای هاست می توانید یک وب سایت را به سرعت ایجاد کنید، درست مثل نصب یک نرم افزار در کامپیوتر شخصی خودتان

 

سپس باید شیوه مدیریت این سیستم مدیریت محتوا را یاد بگیرید و پیشنهاد ما همیشه وردپرس خواهد بود، البته ما یک محصول در سایت داریم که به شما کمک خواهد کرد بدون یک خط کدنویسی برای خودتان یک وب سایت حرفه ای طراحی کنید و نام این محصول آموزش فوت و فن طراحی وب سایت می باشد.

 

سومین قدم طراحی وب سایت

زمانی که شما با یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس آشنا شدید باید با امکانات اضافه شونده آنها نیز آشنا شوید که اصطلاحا به آنها افزونه گفته می شود، فرض کنید شما ویندوز را روی کامپیوتر خودتان نصب کرده اید، حالا برای ویرایش تصاویر به فتوشاپ نیاز دارید، بنابراین فتوشاپ را نصب خواهید کرد.

 

[yellowbox]هدیه شما : دانلود رایگان آموزش کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت[/yellowbox]

 

این افزونه ها در سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس همین نقش را دارند و شما می توانید بر اساس نیازی که دارید اقدام به نصب این افزونه ها نمایید تا امکانات بیشتری به وب سایت شما اضافه شود.

 

چهارمین قدم طراحی وب سایت

تا اینجا شما با دامنه، هاست، سیستم هار مدیریت محتوا مانند وردپرس و افزونه ها یا همان امکانات اضافه شونده آشنا شدید، حالا نوبت به یکی از قسمت های مهم طراحی وب سایت می رسد و آن هم انتخاب یک پوسته مناسب می باشد.

 

پوسته در حقیقت همان ظاهر گرافیکی سایت شما خواهد بود، یعنی دقیقا همان چیزی که شما می خواهید کاربر ببیند، برای وردپرس قالب های زیادی به صورت آماده وجود دارد که برخی از آنها به صورت رایگان و برخی دیگر به صورت پولی در اختیار شما قرار خواهد گرفت، شما می توانید با پرداخت مبلغی بین 15 تا 80 هزار تومان یک قالب حرفه ای خریداری کنید و گاهی هم این هزینه 0 تومان خواهد بود.

 

[yellowbox]هدیه شما : دانلود رایگان آموزش کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت[/yellowbox]

 

بستگی دارد که شما چه پوسته ای مد نظرتان می باشد، قالب های بسیار زیابیی وجود دارد که می توانید از آنها به صورت رایگان استفاده کنید و با آنها وب سایت های زیبایی طراحی کنید، اما اگر خواستید یک قالب پولی تهیه بفرمایید حتما به این نکته توجه کنید که آن قالب توسط فروشنده به خوبی پشتیبانی می شود و همچنین دارای راهنمای نصب و پیکربندی هم باشد.

 

کلام آخر

در چهار قدم یاد گرفتید که چگونه می شود بدون یک خط کدنویسی یک وب سایت طراحی کرد، اگر خودتان طراحی وب سایت بلد نباشید شاید مجبور شوید بین 500 هزار تومان تا 5 میلیون تومان بابت طراحی وب سایت بپردازید و همیشه هم وابسته به طراح وب سایت باشید و هر گاه طراح سایت شما در دسترس نبود شما برای رفع مشکلات خود مشکل خواهید داشت، مگر اینکه با یک شرکت بسیار معتبر کار کنید که آن هم هزینه های خود را خواهد داشت.

 

اگر هم هنوز به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، پیشنهاد می کنم در دوره رایگان 7 جلسه ای کسب و کار اینترنتی ما شرکت کنید، برای این کار کافیست اطلاعات زیر را وارد کنید و کلید ثبت نام را بزنید تا درس ها به ایمیل شما ارسال شوند.

 

دوره رایگان 7 جلسه ای آموزش کسب و کار اینترنتی

 

6 پاسخ

  1. با سلام خدمت فکر آبی ها
    خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی بودم بخصوص برای من که تازه میخواهم استارت بزنم…
    یه سوال:ورد پرس فارسی بهتره یا انگلیسی؟
    با تشکر فراوان
    سایتتون عالیه

    1. درود فراوان
      دوست عزیز وردپرس فارسی فقط ترجمه شده و برای ما که در ایران زندگی می کنیم بهترین نسخه آن، نسخه فارسی می باشد.

      امیدوارم شاد، موفق و پیروز باشید.

  2. اگر ممکنه یه مقدار سطح آموزشو ببرید بالاتر. خیلی دارید رو بیسیک کار می کنید.
    بعد هم شما چرا تاریختون میلادیه اگر با افزونه جلالی مشکل دارید می تونید از افزونه وردپرس پارسی استفاده کنید که هم فارسی سازه هم شمسی میکنه. ببینید این میشه آموزش لول بالا.

    1. درود فراوان
      دوست عزیز درون سایت آموزش ها با سطوح مختلف موجود هست و اگر متوجه شده باشید همیشه مطالب به روز می شوند، بعضی از مطالب شاید به نظر ساده بیاید اما در استفاده باید نتیجه رو دید، در ضمن درباره تاریخ میلادی و شمسی فعلا تاریخ میلادی انتخاب ما هست و برای داشتن تاریخ شمسی این افزونه به صورت پیش فرض در پنل وردپرس شما نصب هست، اما ما نیازی به فعال کردن آن ندیدیم.

      شاد، موفق و پیروز باشید.

  3. سلام خدمت شما ممنون از مظالب جالبتون
    یک سوال داشتم
    ما چه مقدار هاست باید بخریم و این هاست باید چه ویژگی هایی داشته باشه که وقتی ترافیک سایت بالا رفت سرعت لود سایت پایین نیاد؟ و گر میشه یک سایت خوب برای خرید هاست و دامنه به ما معرفی کنید
    خیلی ممنون

    1. درود فراوان
      برای خرید هاست باید پارامترهای زیادی را در نظر بگیرید و بر اساس نوع کار شما باید این مقدار فضا خریداری شود، یکی از سایت هایی که برای میزبانی هاست مناسب می باشد پارس پک است، باید میزان پایداری هاست، پهنای باند ماهیانه، میزان بازدید در لحظه و خیلی پارامترهای دیگر را در نظر بگیرید، برای اینکه با این پارامترها بیشتر آشنا شوید پیشنهاد میکنم محصول فوت و فن طراحی وب سایت را تهیه بفرمایید.

      شاد، موفق و پیروز باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *