50 درصد از ایرانی ها کار نمی کنند !هر کدام از ما امکان دارد بنا به علاقه ای که داریم در گروه و یا کانالی عضو باشیم، من هم در یکی از گروه های فعالان اقتصادی فعالیت میکنم که بسیار هم فعال هستند، مطالب جالبی گذاشته می شود و در این فضا اطلاعات به اشتراک گذاشته می شود، من هم هر از چند گاهی که وقت می کنم نگاهی به مطالب می اندازم و حتی مطلبی هم درج می کنم.

 

اما قبل از این در یک فضای فیزیکی با مطلبی درباره کار و نبود شغل مواجه شدم که برایم بسیار جالب بود و به همین دلیل پاسخ این موضوع را دادم و سریعا چند خطی هم در فضای اینترنت نوشتم که می خواهم همینجا آن را با شما در میان بگذارم، اما جالبتر این بود که پس از درج موضوع در فضای اینترنت یکی از دوستان اینفوگرافیکی را به اشتراک گذاشت که دقیقا با همین موضوع مرتبط می باشد و این اینفوگرافیک را نیز با شما به اشتراک خواهم گذاشت.

 

توقع جوانان ایرانی چیست ؟

اکثر جوان های ما پس از تحصیل و یا خدمت کردن انتظار دارند که یکی بیاد اونها رو استخدام کنه و ماهی چند میلیون تومانی هم بهشون دستمزد بده ! یا اینکه انتظار دارن دولت بگه بیا اینجا من تو رو استخدام می کنم و ماهی اینقدر هم حقوق و مزایا بگیر و طرف هم بشینه پشت میز و حالا کار کرده و نکرده حقوقش رو بگیره !

 

در هیچ جای دنیا وظیفه دولت ها ایجاد شغل و استخدام دولتی نیست و در جوامعی که دولت تنها عامل اشتغال شناخته شود عوارضی هم در پی خواهد داشت که آن هم مقصر اصلیش هیچ وقت دولت ها نیستند بلکه مردمی هستند که روحیه کارآفرینی ندارند.

 

بعضی وقت ها هم طرف یک چیزی درست میکنه و اسمشو میزاره اختراع و منتظره که دولت ازش حمایت کنه ! بابا توی دنیا دولت از این کارها نمیکنه مگر اینکه در راستای اهدافشون باشه مثل پروژه های مرتبط با ناسا، مثل صنایع دارو سازی، مثل صنایع نظامی، مثل صنایع پزشکی و …

 

اگر همه چیز اینجوری باشه، دولت هم همیشه موظف به انجام این کارها باشه و همه آدم دولت بشن آیا می دونید در نقطه مقابل چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ به قول خودمان ایرانی ها که میگیم هر که را بحر کاری ساخته اند.

 

سینوحه پزشک فرعون هم میگه : اگر همه بخواهند آدم دولت بشوند چه کسی مواد مصرفی روزانه مردم را بفروشد، چه کسی تابوت بسازد و مرده ها را سر و سامان بدهد، چه کسی طبابت کند، چه کسی تجارت کند و …

 

 

پس کارآفرینی چی میشه ؟

پس کارآفرینی و همت ما مردم کجای کار قرار میگیره ؟ با چه زبونی باید گفت که اکثر طرح های خارجی که موفق هم هستند و همیشه انقلاب بزرگی در صنعت، تجارت و زندگی ما ایجاد کرده اند به هیچ عنوان تحت حمایت دولت نبوده اند و خود این افراد کارآفرینی و جذب سرمایه کرده اند.

 

اگر استیو جابز خودش کارآفرینی نمیکرد الان هیچ کس طعم استفاده از تلفن های هوشمند را به این خوبی نمیچشید و هنوز باید از همان گوشی های معمولی و ساده استفاده می کردیم، استیو جابز هم هیچ وقت معروف نمی شود و همچنان در همان پارکینگ خانه پدریش باید رویا پردازی می کرد.

 

اگر بیل گیتس هم همت نمیکرد و تمام سختی ها را به همراه دوستش و همسرش تحمل نمی کرد، هیچ وقت ویندوز در اختیار شما قرار نمیگرفت که با نرم افزارهای موجود کارهای روزمره خودتان را انجام دهید، بیل گیتس هم همچنان در حال حمالی کردن بود و هیچ وقت به یکی از ثروتمندان دنیا تبدیل نمی شد.

 

کارآفرینان موفق ایرانی

جوان ایرانی باید کارآفرینی یاد بگیرد، متاسفانه جوونای ما به دنبال لقمه آماده هستند.

به قول بودا که میگه : اگر می خواهی یک نفر را برای یک روز سیر کنی به او یک ماهی بده، اما اگر می خواهی برای تمام عمر سیرش کنی، ماهیگیری یادش بده.

 

شاید حالا بگی که کارآفرینی در ایران ممکن نیست (کاملا با این مورد مخالفم)، اما اگر یک کم خوب دور و بر خودت رو ببینی متوجه میشی که اطرافت پر از کارآفرینایی هست که تصمیم گرفتند و از فردا شروع کردند به سعی و تلاش و امروز هم در دسته موفق ها و افتخارات جامعه ما هستند، مانند :

 

صنایع غذایی بهروز :  از آشپزخانه خانه اش و یک ژیان مهاری شروع کرد و این ژیان مهاری هنوز در حیاط خانه اش پارک هست و به آن افتخار می کند.

 

البسکو : گر چند اطلاعات کافی در موردش ندارم، اما همین را میدانم که از بافت جوراب با دستگاه های دستی شروع کرد و بعدها صاحب فروشگاه های زنجیره ای پوشاک البسکو شد.

 

آیس پک : احتمالا زندگی نامه پایه گذار آیس پک را همگی از تلویزیون یا روزنامه ها شنیده باشید، فردی که با دنیایی از بدهی ها برای راه اندازی آیس پک هم قرض گرفت و سریعا صاحب ثروتی شد که باید برای آن بسیار سعی و تلاش نمود.

 

دکتر جهانگیری : فردی که در یکی از روستاهای شمال کشورمان به دنیا آمد، سختی های زیادی را تحمل کرد و حتی در زمان جنگ فعالیت های بسیاری داشته، ایشان اولین صاحب موزه شخصی در ایران هستند و به افراد زیادی برای کارآفرینی کمک می کنند.

 

کلام آخر

امیدوارم تا حالا متوجه شده باشی که تنها راه حل موفقیت شما این است که روی خودت و توانایی هات حساب باز کنی و خودت کارت و رویاهات رو بسازی، امیدوارم به زودی روی توانایی هایی که داری حساب باز کنی

نیمی از ایرانی ها کار نمی کنند !

 

از اینترنت کسب درآمد کنید…

آموزش رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی

کسب درآمد از وب سایت

13 پاسخ

  1. با سلام و درود فراوان ضمن تشکر از شما جناب آقای مبصرفرد که همیشه با صداقت و حوصله و بدو ن چشمداشتی کاربران رو راهنمایی میکنید سوالی از خدمتتون دارم :
    من میخوام یه سوپرمارکت اینترنتی تو شهرمون راه اندازی کنم به همین منظور باید سایت و اپ باید طراحی کنم. هزینه طراحی سایت و اپ خیلی بالا درمیاد ولی اگه سایت و اپ آماده بگیرم خیلی ارزون درمیاد.به نظر شما قالبهای آماده چه تفاوتی با قالبهایی داره که به دلخواه ما طراحی میشن؟ آیا تفاوت فقط در ظاهر اوناست؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    موفق و پایدار باشید

    1. درود بر شما
      دوست عزیز، قالب سفارشی دقیقا طبق حواسته شما طراحی میشوند و همچنین ممکن است شما نیازهایی داشته باشید که توسط طراح قالب برآورده خواهند شد و به همین دلیل گران قیمت هستند اما در سیستم های آماده شما یک قالب با امکانات عمومی دریافت میکنید.

      امیدوارم شاد، موفق و پیروز باشید.

    1. درود فراوان
      دوست گرامی منابع مختلفی برای تصاویر مورد نیاز وجود دارد، ساده ترین راه جستجو در بخش تصاویر گوگل می باشد و اگر بخواهید کمی بهتر کار کنید می توانید از مجموعه تصاویر شاتر استوک استفاده بفرمایید، گاهی هم تصاویر رو در فتوشاپ ویرایش میکنیم و به تصویر نهایی دست پیدا می کنیم.

      امیدوارم شاد موفق و پیروز باشید.

  2. سلام
    ببخشید یه سوال
    بنده قصد دارم یه فروشگاه اینترنتی کتاب راه اندازی کنم با توجه به اینکه چندین فروشگاه این مدلی دیگر هم وجود داره به نظر شما این انتخاب میتونه انتخاب خوبی باشه؟
    بنظرتون به چه آیتم هایی بیشتر باید توجه کرد؟

    1. درود فراوان
      دوست گرامی اگر در شهر شما 20 مغازه لباس فروشی وجود داشته باشد شما نمی توانید موفق شوید ؟
      باید بگم که اگر واقعا خوب عمل کنید در همان شهرتان هم میتوانید موفق شوید.
      به شما پیشنهاد می کنم این کتابفروشی های نمونه را زیر نظر یگیرید و ببیند چه کارهایی را انجام می دهند و چه کارهایی را انجام نمی دهند تا شما بتوانید در کارتان موفق تر باشید.

      امیدوارم شاد، موفق و پیروز باشید.

  3. سلام. ببخشید الان که درگاه پارس پال فیلتر شده پیشنهاد می کنید از کدوم درگاه واسط استفاده کنیم ؟

    1. درود فراوان
      درگاه پرداخت شتاب ها، درگاه پرداخت مناسبی می باشد.

      امیدوارم شاد، موفق و پیروز باشید.

  4. سلام مجدد ممنون از پاسخگویی سریع شما
    ببخشید دو تا سوال دیگه هم داشتم
    اول اینکه در فروشگاه های ووکامرسی چطور میشه هزینه پستی رو تعیین کرد؟
    بنده خودم از اینگونه از سایت ها خرید انجام دادم پس از انتخاب محصول با انتخاب شهر و بر اساس وزن محصول به سرعت هزینه پستی تعیین میشه و به قیمت محصول اضافه میشه
    خیلی برام جالبه که با چه افزونه و یا تنظیماتی این کار انجام میشه؟
    و سوال دومم اینه که اگر ما یک فروشگاه برای فروش کتاب های نرم افزاری راه اندازی کنیم و کتاب های چاپی رو به نرم افزار تبدیل کنیم آیا ممکنه از سوی انتشاراتی ها از ما شکایت بشه که ما کتاب اونا رو نرم افزار کرده و فروختیم؟
    راه حل این مشکل چیه بنظرتون؟
    ممنونم

    1. درود فراوان
      دوست گرامی خود ووکامرس گزینه حمل و باربری را دارد و شما می توانید هزینه پست را آنجا درج کنید و به محض اینکه شخصی بخواهد از شما خرید کند، سیستم به صورت اتوماتیک این هزینه باربری با همان پست را محاسبه خواهد کرد.

      اگر شما می خواهید کتابی را الکترونیک کنید حتما یا باید اجازه انتشارات را داشته باشید و یا اینکه آن کتاب حق نشر نداشته باشد و یا اینکه به دنبال کتابی بگردید که دیگر چاپ نمی شود. البته سایت هایی هم که کتاب ها را به صورت نسخه PDF در می آورند اصولا با انتشارات مورد نظر به توافق میرسند.

      امیدوارم شاد، موفق و پیروز باشید.

  5. سلام
    ببخشید بنده میخوام یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم برای فروش کتاب
    آیا نیاز به مجوز خاصی دارم؟
    و اینکه گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی چه مراحلی داره و چه مدارکی میخواد و برای چه فروشگاه هایی الزامی هست داشتنش؟
    ممنونم

    1. درود فراوان
      دوست گرامی شما مجوز خاصی لازم ندارید، اما اگر بخواهید مشتریان به شما بهتر اعتماد کنند می توانید نماد الکترونیکی بگیرید که آدرس سایت نماد الرکترونیکی enamad.ir می باشد که تمام مراحل در این سایت موجود می باشد.

      امیدوارم شاد، موفق و پیروز باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *